Om os

Historien om LA COUR & LYKKE er historien om en mæglervirksomhed, der siden 1959 har specialiseret sig indenfor erhvervsejendomme, udelukkende i Københavnsområdet. Vores afgrænsede fokusområde betyder, at vi er specialister og har et indgående kendskab til byen. Vi formidler alle typer af erhvervsejendomme, herunder kontorlokaler, butikker, lager- & produktionslokaler, samt igangværende detailforretninger. Vi forestår selvfølgelig også alle former for vurdering af erhvervsejendomme til såvel internt, som eksternt brug.

LA COUR & LYKKE er historien om, at man kan overleve i en turbulent branche og skabe gode resultater på trods af stærkt omskiftelige tider. LA COUR & LYKKE´s veluddannede medarbejdere sikrer, at flere end 200 erhvervsvirksomheder hvert år får nyt domicil i og omkring København.

Vi skaber ikke vores resultater ved brug af store armbevægelser, men ved hjælp af et indgående lokalkendskab og markedets vel nok mest effektive og samtidig billigste annoncering.

Vores annoncering:

Websites – Vores egen hjemmeside www.LL.dk og www.ejendomstorvet.dk, der ubetinget er Danmarks største site for erhvervslokaler.

Berlingske Ejendomme – Ejendomssektion om erhvervsejendomme og erhvervsejendomsmarkedet – onsdage

Børsen Ejendomme – Ejendomssektion om erhvervsejendomme og erhvervsejendomsmarkedet – torsdag

Online banner – topbannere på politiken.dk/oekonomi, finans.dk, Business.dk, Borsen.dk og Nordjyske.dk/erhverv. Disse geosegmenteret til HT-området

KATALOG – vi udsender hver måned vores 16 siders katalog til hhv. over 15.000 / 21.000 adresser i Københavnsområdet

Vi sørger for en tryg formidling i salgs- eller udlejningsprocessen, hvor vi med en fast kontaktperson forestår alle aspekter af sagen – vurdering af lokalerne, udarbejdelse af prospekt med plantegning m.v., markedsføring, fremvisning, forhandlinger med potentielle kunder, samt udarbejdelse af lejekontrakt/købsaftale. Eftersom vi konstant får nye henvendelser fra lejere og købere til ledige erhvervsejendomme og -lokaler, kan vi i mange tilfælde sikre et hurtigt match.

Står De med ledige erhvervslokaler, står vi selvfølgelig gerne til rådighed for en uforpligtende vurdering.